Dragi sugrađani,

uključite se u našu kampanju novčanim donacijama i pomognite nam da ostvarimo promjene za bolju Vodnjanštinu na čelu s Edijem Pastrovicchiom, nezavisnim kandidatom za gradonačelnika.

Vrijeme je za novi zaokret u promišljanju budućnosti našeg zavičaja, vraćanju nade i osmijeha na lica svim generacijama.

Naša je težnja otvorenom komunikacijom s građanima Vodnjanštine, učiniti je iznova ponosnom i prosperitetom, a cijelu Vodnjaštinu lijepim krajem za život, koji neće napuštati mladi u potrazi za boljom budućnošću. Naš je cilj dobro razrađenim strategijama stvoriti povoljno poslovno ozračje za naše gospodarstvenike i jednake mogućnosti uspjeha za sve.

Dosadašnji smjer kojim je išla Vodnjanština nije se pokazao ispravnim. Razvoj je bio prespor, prilike su propuštene, kapitalni su projekti ostali neostvareni. To možemo promijeniti samo uz vašu pomoć!

Zato, podržite nas i novčanim uplatama na račune:
BROJEVI RAČUNA:

Donacija na račun za nezavisnu listu: HR79 2340 0093 5110 34572
Donacija na račun kandidata za gradonačelnika: HR08 2340 0093 5110 34589
Donacija na račun za kandidata za dogradonačelnicu: HR10 2340 0093 5110 36978

Prilikom plaćanja potrebno je navesti slijedeće:
Model: HR67
Poziv na broj primatelja: OIB donatora-uplatitelja
Opis plaćanja: Donacija
VAŽNE NAPOMENE:

Donacije podliježu odredbama Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe i referenduma(NN 98/2019, 29/2019). Molimo Vas da se prije doniranja upoznate s odredbama Zakona koje se odnose na javnu dostupnost podataka o donatorima te iznos sredstava koje možete donirati.

Fizičke i pravne osobe koje daju donacije dužne su primatelju donacije dostaviti izjavu da se protiv njih ne vodi kazneni postupak naplate dospijelih nepodmirenih obaveza prema državnom proračunu odnosno proračunu jedinice samouprave ili zaposlenicima. Potpisanu izjavu vratititi na donacije@edipastrovicchio.hr

Donacije do iznosa 4.999,99 kn ne podliježu sklapanju ugovora o doniranju između primatelja i davatelja donacije. Ukoliko želite uplatiti veći iznos od navedenog molim Vas da nas kontaktirate prije uplate na: donacije@edipastrovicchio.hr

Sukladno Zakonu nisu dozvoljene anonimne donacije.

Primatelj donacija u obavezi je izdati potvrdu o primitku donacije i istu proslijediti donatoru